Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu
Dere Mahallesi, Şehit Ömer Faydalı Bulvarı, Mehmet Durman Caddesi, No 1 YALOVA

VİZYON

Karşılıklı güven içinde, yetki ve sorumluluğun paylaşıldığı, bilime inanan, yeniliklere açık, herkesi kucaklayan, öğrenci merkezli ve bireysel farklılıkları gözeten, sunduğu hizmetlerle kendini aşmayı ilke edinen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrenci merkezli ve bireysel farklılıkları önemseyen bir eğitim anlayışı ile; akademik açıdan donanımlı, kendini ifade edebilen, analitik düşünen, yetenek ve ilgilerini keşfeden, araştırmacı, yaratıcı özelliklere sahip olan; bilime, sanata ve kültüre değer veren, çevresine duyarlı, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, barışçıl bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzun eğitsel,sportif ve kültürel faaliyetlerde çok sayıda başarısı bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

KALORİFER (DOĞAL GAZ)

Okulumuzda Özel Öğrenci Servisleri bulunmaktadır.

0,28km

Yerleşim Yeri Bilgisi

DERE MAHALLESİ ŞEHİT ÖMER FAYDALI BULVARI MEHMET DURMAN CADDESİ NO:1 MERKEZ YALOVA

"Her Çocuk Bir Umut" projesi yürütülmüştür.